Website Service

Mangler du en hjemmeside?

Jeg kan tilbyde at udforme en standardhjemmeside til en lav pris. Du kan lidt længere nede se en oversigt over det som du får med en standardhjemmeside. En standardhjemmeside er en hjemmeside med det klassiske indhold som tekster, billeder, en menu, kontaktformular, sprogoversættelse og lidt flere ting. Læs længere nede på siden hvad du får.

Denne service egner sig bedst til hvis du skal i gang med lidt reklame for dig selv.

Har du brug for mere end en standardhjemmeside , så lad os tage en snak.

Sådan foregår processen

 1. Vi tager en samtale
 2. Du fremsender tekster, billeder mm.
 3. Jeg udformer din standardhjemmeside
 4. Overlevering af standardhjemmeside
 5. Betaling af standardhjemmeside

Der er ikke noget magisk over processen. Mit ønske er at hjælpe dig med en billig standardhjemmeside for, at du kan komme hurtigt i gang.

Lidt om mig

Til dagligt underviser jeg på Cphbusiness på de tekniske uddannelser her i blandt datamatiker og professionsbachelor i softwareudvikling. Derudover underviser jeg i IT-sikkerhed (cybersikkerhed) på Cphbusiness´ kurser og voksenuddannelser.

I min fritid træner til stærkmand og stiller op til diverse konkurrencer her og der. Hvis du vil vide mere om mig på tag et kig på min instagram-profil der finder du en masse videoer om mig.

Jeg er 41 år gammel og bor i Ølstykke sammen med min kone og min søn. Jeg har udviklet hjemmesider siden var ca. 8 år gammel, og kender til de fleste tip og tricks der findes.

Du får dette her til din standardhjemmesiden:

 • Kontaktformular
 • Automatisk Sprogoversættelse (samt valgfri sprogoversættelse)
 • Et rimeligt antal sider (her taler vi sammen dog maks 6)
 • Jeg opretter dine sider og indsætter tekst med billeder
 • Læser korrektur på dine tekster
 • En standard template valgt (læs mere om dette længere nede)

Dette skal du sørge for:

Billeder til standardhjemmesiden: Udgangspunktet er at du selv finder dine billeder. Gratis billeder kan findes: https://pixabay.com/

Tekster til standardhjemmesiden: Jeg har beregnet at du selv kommer med tekster til din standardhjemmeside.

Template til standardhjemmesiden

Hvis du har et ønske til en bestemt template du har forelsket dig i, så skal du sørge for at sende den til mig eller give mig den korrekte adgang til at downloade den. Udgangspunktet er at jeg giver dig instruks til at kigge på templates, så du i dit tempo kan vælge den rigtige template. Der findes mange gratis templates, men nogle koster penge. Koster din template penge beder jeg dig om at købe og betale denne selv. Jeg hjælper naturligvis gerne hvis du er tvivl om noget.

Du kan finde templates her:

Betalingsmuligheder:

 • MobilePay
 • PayPal
 • Bank Overførsel

Jeg ser helst at betalingen sker ved overlevering af din standardhjemmeside. Efter betalingen er sket betragter jeg opgaven færdig. Der vil derefter ikke være yderligere service eller lignende.

Ved overlervering vil jeg fremsende en email med korrekt betalingsmulighed efter ønske.

Rettelser mm. til hjemmeside

Jeg kan naturligvis godt hjælpe med rettelser til din hjemmeside. Her tænker jeg bare, at vi tager en snak om hvad du skal have rettet, og aftaler en pris herefter.

Priser på standardhjemmeside

Jeg har en pris og den er fast.

En standardhjemmeside udformet i WordPress koster 5000 kr.

En standardhjemmeside er noget som udformes over ca. en uge hvis du er hurtig med tekster, billeder mm. Det er muligt at jeg kan færdiggøre den hurtigere hvis jeg har alt meget hurtigt i processen, men da dette ikke er noget jeg lever af, er der andre opgaver i hverdagen også derfor beder jeg dig have tålmodighed. Jeg vil forbeholde mig retten til, at sige nej tak til en opgave hvis indholdet er stødende eller på andre måder går imod min overbevisning om hvad er etisk og moralsk korrekt.

Praktiske oplysninger

 • Jeg tilbyder naturligvis et par hurtige rettelser i det allerede eksisterende til din standardhjemmeside i løbet af den første måned efter overlevering.
 • Jeg har ikke et CVR-nummer.
 • Jeg må ikke opkræve moms.
 • Prisen er 5000 kr og det er det som jeg opkræver ved en overlevering.

Har du spørgsmål så tøv ikke med at spørge.

Spørgsmål?

Tænker at vi bare tager en snak over f.eks. Instragram eller Facebook hvis du har nogle hurtige spørgsmål. Er det lidt mere avanceret så tager vi den over telefon.